Tocatoare De Gradina

  • Produse pentru Gradina:
  • 6   1 - 6
Motor puternic de 2400 W; Lame reversibile din otel calit; Constructie compacta „EASY STORAGE“; Protectia la suprasarcina protejeaza motorul; Mobil, usor de transportat; Plonjor si recipient mare de colectare... Detalii »
Brand: Skil   Categorie: Tocatoare De Gradina
Superascutite: cutite de precizie, durabile, taiate cu laser, cu putere ridicata de taiere. Practica: palnia cu umplere rapida si dopul practic pentru umplere simpla si debit de trecere mare al materialului tocat.... Detalii »
Brand: Bosch   Categorie: Tocatoare De Gradina
Makita UD2500 este un tocator electric de crengi ce combina un design modern si un motor puternic in acelasi timp. Este un tocator silentios pentru casa si gradina avand un panou de comanda cu sistem anti-blocare si buton inainte... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Tocatoare De Gradina
DISPONIBIL DUPA DATA DE 12 DECEMBRIE 2016 ! Moara Ruris Gospodar A2 este destinata gospodariilor cu dimensiuni medii, datorita volumului mare de cereale maruntite/ora si al posibilitatii de a toca materie prima vegetala (iarba, fan,... Detalii »
Brand: Ruris   Categorie: Tocatoare De Gradina
Puternic: sistemul de taiere optimizat cu cilindru de frezare permite un debit de trecere enorm al materialului vegetal, de 175 kg/h pentru crengi groase de pana la 40 mm. Practic: isi poate reduce dimensiunile cu 30 % fata de... Detalii »
Brand: Bosch   Categorie: Tocatoare De Gradina
Universal: noul sistem "Turbine-Cut"garanteaza un debit de trecere extrem de rapid, indiferent daca este vorba despre materiale moi sau lemn tare si functioneaza aproape fara blocare. Performante de varf: tocatoare puternice pentru... Detalii »
Brand: Bosch   Categorie: Tocatoare De Gradina
  • Produse pentru Gradina:
  • 6   1 - 6