Substrat

  • Produse pentru Gradina:
  • 5   1 - 5
Gradinarit. Substrat: turba (gradul de descompunere H3 - H8), produse vegetale din silvicultura (fibra lemnoasa), perlit si fertilizanti minerali NPK. Valoare PH: 5.8 (CaCl2) Continut de saruri: 1.4 g/l (H2O) Materii prime: 60% turba (grad de descompun... Detalii »
Categorie: Substrat
Gradinarit. 100% coaja de pin naturala recoltata de langa Marea Mediterana, dimensiunea scoartei 40 - 60 mm Caracteristici: se distinge prin caracteristicile decorative ideal pentru acoperirea decorativa a solului in ghivece si in jardiniere ingreuneaz... Detalii »
Categorie: Substrat
Gradinarit. Perlitul este un material anorganic ce contine dioxid de siliciu amorf, in proportie de 77%, perfect uscat, natural, ecologic, granulat, extrem de usor, excelent termoizolant, foarte stabil chimic, nedegradabil in timp care nu arde si poate... Detalii »
Categorie: Substrat
Gradinarit. Turba pentru plantare in ghiveci cu granulatie medie 0-20 mm PH 5.5-6.5 compozitie NPK 14-16-18+ME.... Detalii »
Categorie: Substrat
Gradinarit. Cultivo 1M este o turba cu structura medie si este recomandat pentru replantarea rasadurilor. Turba este sterila, cu un continut optim de fertilizant, inbunatateste structura solului. Compozitie: 100 % turba blonda Granulatie: mediu (0-20 m... Detalii »
Categorie: Substrat
  • Produse pentru Gradina:
  • 5   1 - 5