Senzori

  • Produse pentru Gradina:
  • 9   1 - 9
Irigatii. Opreste udarea in conditii meteo nefavorabile (ploaie). Senzorul de ploaie Mini-Click este usor de instalat in orice sistem de irigare automatizat, functioneaza cu aproape orice panou de comanda.Se poate regla la precipitatii de la 3 mm la ... Detalii »
Categorie: Senzori
Irigatii. Are trei fire si in total 7,6 m de cabu - Instalarea nu necesita unelte speciale, canalul de prindere 'Quick-Clip' asigura montare usoara - La programatoarele care n-au separat senzor de intrare putem sa intrerupem firul 'comun' - Sistem de... Detalii »
Categorie: Senzori
Irigatii. Opreste udarea automata in cazul in care ploua sau a zilelor umede (depinde de modul de setare) Poate functiona atat cu controlere ce comanda bobine de 9V cat si cu cele de 24V. Ofera posibilitatea setarii opririi functie de umiditatea ce e... Detalii »
Categorie: Senzori
Irigatii. temperatura de functionare: intre -28 grade C si 49 grade C structura cu profil redus si carcasa rezistenta la ultraviolete pentru senzor nu sunt necesare scule speciale pentru instalare Date tehnice: Transmitator(L x l x H): 44 mm x 89 mm ... Detalii »
Categorie: Senzori
Irigatii. asigura ajustarea zilnica automata a programelor de udare folosind valoarea evapotranspiratiei (ET) calculata in functie de conditiile climatice senzor de ploaie si senzor de inghet inclusi distanta maxima de la senzor la modulul de control... Detalii »
Categorie: Senzori
Irigatii. compatibil cu panourile de comanda Pro-C, PCC, ICC asigura ajustarea zilnica automata a programelor de udare folosind valoarea evapotranspiratiei (ET) calculata in functie de conditiile climatice senzor de ploaie si senzor de inghet inclusi... Detalii »
Categorie: Senzori
Irigatii. Sonda Soil-Clik masoara umiditatea de la radacina gazonului iar cand aceasta simte ca solul a atins nivelul de umiditate dorit, sistemul de irigat se va opri, prevenind astfel consumul excesiv de apa. Simplu de programat, permite setarea ra... Detalii »
Categorie: Senzori
Irigatii. Mini statia meteo de ploaie si vant de la Hunter asigura toate facilitatile pe care le pot oferi cei doi senzori. Astfel printr-o legatura de doar doua fire aceasta mini-statie asigura ca sistemul dvs. de irigat sa nu functioneze in conditi... Detalii »
Categorie: Senzori
Irigatii. Senzorul Mini Weather Station este usor de instalat in orice sistem de irigare automatizata.Senzorul realizeaza inchiderea sistemului la viteza vantului cuprins intre 19 km/h si 56 km/h. inchide sistemul de udare in caz de ploaie, si inchid... Detalii »
Categorie: Senzori
  • Produse pentru Gradina:
  • 9   1 - 9