Electrovane

  • Produse pentru Gradina:
  • 23   1 - 20
Irigatii. Solenoid Hunter 24V, curent alternativ: - curent pornire 370mA, curent mentinere 190mA, 50Hz... Detalii »
Categorie: Electrovane
Irigatii. Solenoidul este parte componenta a electrovanei, piesa de baza care permite deschiderea si inchiderea apei. Cu ajutorul unui electromagnet si al unui impuls electric (24V) acesta permite apei sa treaca prin electrovana spre zona de udare... Detalii »
Categorie: Electrovane
Irigatii. Kit piese schimb electrovana PGV 1''. Contine: - membrana etansare - inel sustinere membrana - arc Se potrivesc oricarui model de electrovana PGV 1''... Detalii »
Categorie: Electrovane
Irigatii. Diafragma speciala pentru inchidere lent avand astfel mai putine varfuri de presiune Invelis din polipropilena pentru o rezistenta sporita Ghidaj dublu filtrant pentru o rezistenta marita Diafragma cu auto-curatare pana la 200 microni (90 M... Detalii »
Categorie: Electrovane
Irigatii. Electrovana Rain Bird 100HV este recomandata pentru utilizarea in sisteme de irigatii rezidentiale. Caracteristici: Conexiune 1'' Filet Interior. Debite vehiculate: 0.05m3/h - 6.82m3/h. Presiune de lucru: 1bar - 10.3bar. Temperatura apei: p... Detalii »
Categorie: Electrovane
Irigatii. Este recomandata pentru irigatii rezidentiale, comerciale si agricole. Electrovana este cu filet interior de 1''. Functioneaza cu solenoid de 24 V, sau de 9 V Debit de apa: 0,7 - 114 l/min Presiunea de lucru recomandata: 1,5 - 10 bari Inclu... Detalii »
Categorie: Electrovane
Irigatii. Este recomandata pentru irigatii rezidentiale, comerciale si agricole. Filet exterior de 1''. Functioneaza cu solenoid de 24 V, sau de 9 V Debit de apa: 0,7 - 114 l/min Presiunea de lucru recomandata: 1,5 - 10 bari Include solenoid de 24 V ... Detalii »
Categorie: Electrovane
Irigatii. Electrovana cu filet interior de 1''. Utilizata pentru irigatii rezidentiale si comerciale Fabricata din PVC rezistent Posibilitate de a porni/opri manual prin rasucirea cu un sfert de cursa a solenoidului Presiune de lucru de la 1.5 la max... Detalii »
Categorie: Electrovane
Irigatii. Electrovana cu filet exterior de 1''. Utilizata pentru irigatii rezidentiale si comerciale Fabricata din PVC rezistent Posibilitate de a porni/opri manual prin rasucirea cu un sfert de cursa a solenoidului Presiune de lucru de la 1.5 la max... Detalii »
Categorie: Electrovane
Irigatii. Proiectata pentru utilizare rezidentiala aceasta valva ofera o constructie solida, performanta de incredere si operare convenienta. Se pot monta foarte usor si sunt usor de intretinut Constructie puternica din PVC rezistenta la coroziune si... Detalii »
Categorie: Electrovane
Irigatii. Este recomandata pentru irigatii rezidentiale, comerciale si agricole Filet exterior de 1''. Functioneaza cu solenoid de 24 V, sau de 9 V Debit de apa: 0,7 - 114 l/min Presiunea de lucru recomandata: 1,5 - 10 bari Include solenoid de 24 V r... Detalii »
Categorie: Electrovane
Irigatii. Poate fi folosit pentru orice electrovana marca Hunter pentru panourile de comanda cu baterii: - SVC, NODE, XC Hybrid, WVC... Detalii »
Categorie: Electrovane
Irigatii. ideala pentru aplicatii rezidentiale si comerciale Caracteristici: Conexiune: 1'' Filet Interior. Debite vehiculate: 0.24m3/h - 9m3/h. Presiune de lucru: 1bar - 10bar. Temperatura apei: pana la 43grade C. Temperatura ambientala: pana la 52g... Detalii »
Categorie: Electrovane
Irigatii. Interval de debit 0,9 - 113,6 l/m Presiune de functionare 0,7 - 10,3 bari max. Racordintrare/iesire filet Exterior x Exterior 1'' Include solenoid de 24 V robust si de inalta calitate Exista posibilitate de a opri/porni manual, prin rasucir... Detalii »
Categorie: Electrovane
Irigatii. Aceste electrovane rezistente la deseuri, robuste, cu caracteristici complete, prezinta game de debit de la 0,38 la 151 l/m, ceea ce le face ideale pentru aplicatii rezidentiale si comerciale. Caracteristici: Diafragma Santoprene dura, dubl... Detalii »
Categorie: Electrovane
Irigatii. Ideala pentru aplicatii rezidentiale si comerciale. Caracteristici: Conexiune 1'' Filet Interior. Debite vehiculate: 0.24m3/h - 9m3/h. Presiune de lucru: 1bar - 10bar. Temperatura apei: pana la 43grade C. Temperatura ambientala: pana la 52g... Detalii »
Categorie: Electrovane
Irigatii. Este recomandata pentru irigatii rezidentiale, comerciale si agricole. Electrovana este cu filet interior de 1''. Este echipata cu solenoid de 9V. Poate fi controlata doar cu ajutorul panourilor NODE sau XC Hybrid. Debit de apa: 0,7 - 114 l... Detalii »
Categorie: Electrovane
Irigatii. Kitul contine urmatoarele produse: - electrovana PGV de 1'' - filtru cu sita de inox - regulator de presiune 1.7 bar cu filet de 3/4'' interior Caracteristici: Debit 2-55 litri/minut Presiune iesire1.7 bar Presiune functionare 1.4-8 bar Fin... Detalii »
Categorie: Electrovane
Irigatii. Regulator de presiune compatibil cu toate electrovanele Hunter. Permite ajustarea presiunii intre 1.5 si 7bar (150 - 700kPa)Inaltime cu solenoid: 8.2cmLungime: 26.5cm... Detalii »
Categorie: Electrovane
Irigatii. Este recomandata pentru irigatii rezidentiale, comerciale si agricole. Electrovana este cu filet interior de 11/2''. Functioneaza cu solenoid de 24 V, sau de 9 V Debit de apa: 75 - 450 l/min Presiunea de lucru recomandata: 1,5 - 10 bari Inc... Detalii »
Categorie: Electrovane
  • Produse pentru Gradina:
  • 23   1 - 20