Calitatea Apei

  • Produse pentru Gradina:
  • 38   1 - 20
Tehnica acvatica. Activeaza microbiologia din filtru primavara Detoxifica apa de nitriti si amoniac Aplicare usoara Fara agenti patogeni Ideal pentru iazuri si lacuri Corespunzator pentru lacuri si iazuri de maxim 5m3 Cantitate 100ml... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
Tehnica acvatica. Produs natural din zeolit Material de filtrare cu efect deosebit Pentru descompunerea de amoniu,nitriti, nitrati Granule: 5 - 10 mm Elimina substanta nutritiva a algelor verzi Durata de actionare cca. 125 de zile Dozaj pentru iaz cu volum d... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
Tehnica acvatica. elimina mineralele si resturile substantelor organice ce tulbura apa eficient impotriva materiei poluante fine, ce nu se poate filtra ajuta la inlaturarea fosfatilor si a compusilor de metale grele In ciuda tehnologiilor de filtrare a apei,... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
Tehnica acvatica. Turba speciala pentru iazuri Nu contine chimicale, germeni si materii nocive Procent 30 - 40 % de acid humic Dedurizeaza apa si reduce valoarea PH Mentine echilibrul biologic Previne aparitie algelor... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
Tehnica acvatica. Creste nivelul de oxigen din iaz Previne formarea gazului de fermentatie Ajuta la autocuratarea biologica a apei Ideal la oxigenarea apei in cazul dezvoltarii excesive a algelor 500ml suficient pentru un iaz de 10m3... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
Tehnica acvatica. Contine bacterii performante pentru descompunerea depunerilor de sedimente organice. Sistemul cu doua componente si oxygen activ granular accelereaza descompunerea depunerilor Previne formarea de sedimente si turbiditatea pe termen lung Pre... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
Tehnica acvatica. Caracteristici Destinat tratamentului impotriva algelor Include setul de testare pH/GH Microorganismele descompun algele Ingredientul activ se descompune intr-un timp scurt in apa Nu contine aditivi de cupru Produsul la 500ml se foloseste p... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
Tehnica acvatica. naliza simpla si rapida a 6 parametri Dureaza un minut Sufiecient pentru 50 de probe de apa (300 date valori) Stabilirea sigura a urmatoarelor valori: Valoare PH Duritate (D) Duritate carbonata (DC) Nitriti (NO2) Nitrati (NO3) Clorina (CL2)... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
Tehnica acvatica. Caracteristici - definit ca remediu in lupta cu cele mai frecvente tipuri de alge, filamentoase, de suprafata, etc. - inhiba fotosinteza algelor, distrugandu-le prin infometare; - inofensiv pentru plante si animale cand este folosit corespu... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
Tehnica acvatica. Elimina cu mare eficienta algele suspendate ce cauzeaza apa verde, precum si substantele organice si mineralele ce cauzeaza apa tulbure din iazuri Ingrediente active in doua faze, clarifica apa verde rapid si in siguranta Eficient impotriva... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
Tehnica acvatica. Bioactivator pentru filtre ale iazurilor Leaga nutrientii formati in urma descompunerii resturilor de plante si hrana de pesti, ce cauzeaza tulburarea apei Cu efect contra impuritatilor ce nu pot fi filtrate, de ex. fosfati si combinatii de... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
Tehnica acvatica. 2 pungi x 1 litru PhosLess CA si PhosLess FS Corespunzator pentru utilizare in volume mari de apa Solutie aditionala pe langa tuburile de filtrare Phosless Se poate utiliza direct si in apa recirculata... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
Tehnica acvatica. Functioneaza cu 12V la modelele Aqua Oxy 1000 si Aqua Oxy 2000 functionare silentioasa si cu consum redus de energie Posibilitate de montare in spatii mai indepartate datorita furtunului de aerare lung Piatra de aerare inclusa in pachet Man... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
Tehnica acvatica. Retine fosfatii si astfel reduce in mod natural reproducerea algelor Efect deosebit, datorita tehnologiei cu sistem de schimbare cu doi componenti Retine metalele grele nocive, ex.:cupru, plumb si zinc Utilizare in filtru Biotec 18/36 sau d... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
Tehnica acvatica. Set aditional pentru modulul 'Moving Bed'. Creste performanta biologica. Indicatii: 2x2.5L suficient pentru 300gr nutrient/zi. Ambalaj: 25L.... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
Tehnica acvatica. Caracteristici Corespunzator pentru suprafete de apa de pana la 20 m2 Uniformizarea calitatii apei si curatarea stratului superior de apa prin absorbirea reziduurilor Support pentru pietre pentru fixare stabile Conectare simpla prin racordu... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
Tehnica acvatica. Setul contine 2.5m furtun cu mufa de cuplare si sac de colectare namol.... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
Tehnica acvatica. Leaga nutrientii formati din urma descompunerii resturilor de plante si hrana de pesti, ce cauzeaza tulburarea apei Cu efect contra impuritatilor ce nu pot fi filtrate, de ex. fosfati si combinatii de metale grele Cantitate: 2 litri * Cores... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
Tehnica acvatica. Caracteristici Destinat tratamentului impotriva algelor Include setul de testare pH/GH Microorganismele descompun algele Ingredientul activ se descompune intr-un timp scurt in apa Nu contine aditivi de cupru Produsul la 5 l se foloseste pen... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
Tehnica acvatica. Solutie pentru indepartarea sedimentelor din iazuri Pretabil pentru iazuri de maxim 100m3 Tratament eficient fabricat la cele mai inalte standarde.... Detalii »
Categorie: Calitatea Apei
  • Produse pentru Gradina:
  • 38   1 - 20