Cafea

  • Produse pentru Gradina:
  • 5   1 - 5
Outdoor Living. Cerro Ventana are o aroma intensa dar in acelasi timp echilibrata, care te invaluie. Dupa ce o bei, gustul cu care ramai este unul fin, de caramel. Poarta numele unui varf din Columbia al muntilor Anzii Cordilieri. Pare o potrivire foarte b... Detalii »
Categorie: Cafea
Outdoor Living. Este dulce, aromata si poti gasi in gustul ei note fine care iti aduc aminte ca vine din Guatemala, una dintre originile de traditie din America Latina.Cultivarea cafelei in Guatemala a inceput la mijlocul secolului XIX. Desi este o tara re... Detalii »
Categorie: Cafea
Outdoor Living. New Black este blendul prin care vrem sa iti oferim ce au mai bun cafelele africane, acestea fiind cele care ii dau caracterul. Avand in vedere ca fermierii le-au ales bob cu bob de pe mese mari de sortare inainte sa le trimita in Europa, e... Detalii »
Categorie: Cafea
Outdoor Living. Cafeaua Costa Rica Villa Sarchi este speciala, cremoasa, cu aceeasi aroma intensa cu care ne-a obisnuit de prima data cand am prajit-o. Origine: San Marcos de Tarazu, Costa Rica Specie cafea: 100% Arabica Cantitate: 250g Aceasta cafea este ... Detalii »
Categorie: Cafea
Outdoor Living. Este blendul casei. Blend 585 este alcatuit din cafele din America Latina. Aroma este persistenta fie ca bem cafeaua neagra sau cu spuma de lapte. Origine: America Latina Specie cafea: 100% Arabica Cantitate: 250g Aceasta cafea este importa... Detalii »
Categorie: Cafea
  • Produse pentru Gradina:
  • 5   1 - 5