Amestecatoare

  • Produse pentru Gradina:
  • 14   1 - 14
Mixer puternic pentru toate tipurile de materiale, precum mortar, vopsea, adezivi etc.; Maner cu design ergonomic si suprafata de prindere moale pentru un control sigur si confortabil; Sistem de conectare M14 pentru o... Detalii »
Brand: Skil   Categorie: Amestecatoare
Mixer puternic pentru toate tipurile de materiale, precum mortar, vopsea, adezivi etc; Maner cu design ergonomic si suprafata de prindere moale pentru un control sigur si confortabil; Sistem de conectare M14 pentru o schimbare... Detalii »
Brand: Skil   Categorie: Amestecatoare
Amestecator compact, usor de manuit. Pentru amestecarea vopselelor, a adezivului, a mortarului de rosturi, a tencuielilor, a materialelor vascoase, etc. Maner anti-alunecare din cauciuc. Viteza constanta reglata... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Amestecatoare
Mixer puternic de 1200 W pentru toate tipurile de materiale, precum mortar, vopsea, adezivi etc.; Maner pentru doua maini, pentru lucru confortabil si control optim; Sistem de conectare M14 pentru o schimbare usoara a... Detalii »
Brand: Skil   Categorie: Amestecatoare
Mixer puternic pentru materiale precum mortar, vopsea, adezivi etc.; Roti dintate durabile pentru o eficienta maxima a cuplului; Maner cu design ergonomic si suprafata de prindere moale pentru un control sigur si... Detalii »
Brand: Skil   Categorie: Amestecatoare
Mixer puternic de 1400 W pentru toate tipurile de materiale, precum mortar, vopsea, adezivi etc.; Roti dintate de inalta calitate pentru o eficienta maxima a cuplului; Maner cu prindere comoda, care permite manevrarea... Detalii »
Brand: Skil   Categorie: Amestecatoare
Primul mixer manual la nivel mondial care poate fi programat sa lucreze pentru durata de timp dorita la turatia necesara Mixerul poate fi setat sa functioneze intre 1 si pana la 99 de minute Periile colectoare (carbunii) sunt usor de... Detalii »
Brand: Bisonte   Categorie: Amestecatoare
Mixer puternic cu 2 setari de viteza mecanica pentru materiale precum mortar, vopsea, adezivi etc. Roti dintate durabile pentru o eficienta maxima a cuplului Maner cu prindere comoda, care permite manevrarea sigura cu... Detalii »
Brand: Skil   Categorie: Amestecatoare
Mixer puternic cu 2 setari de viteza mecanica pentru materiale precum mortar, vopsea, adezivi etc. Cadre metalice de protectie, care faciliteaza asezarea uneltei pe o suprafata Roti dintate durabile pentru o eficienta maxima a... Detalii »
Brand: Skil   Categorie: Amestecatoare
Avantaje in utilizare: Model conceput cu dubla izolatie si maner cauciucat; Amestecator compact, usor de manuit; Design ergonomic ce confera o utilizare confortabila; Ideal pt. cladiri mici, spatii mici sau... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Amestecatoare
Agitatorul compact pentru amestecarea diferitelor materiale pana la 50 kg Agitator cu 1 treapta de putere pentru agitarea materialelor fluide si vascoase Motor puternic de 1.200 W Maner ergonomic Pentru palete... Detalii »
Brand: Bosch   Categorie: Amestecatoare
Avantaje in utilizare: Amestecator recomandat pentru amestecarea: - vopselelor, ipsosului, mortarului, adezivului pentru gresie si faianta - compusi de nivelare si netezire si alte materiale similare pana la o cantitate de 50kg.... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Amestecatoare
Avantaje in utilizare: Recomandat pentru amestecarea substantelor vascoase, pana la 50 kg; Pot fi utilizate agitatoare cu diametrul pana la 140mm; Reglarea si mentinerea constanta a turatiei prin sistemul electronic; Pornire... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Amestecatoare
Cu microprocesor VV: controlul vitezei constante, start lin cu accelerare continua, protectie la suprasarcina si buton pentru selectarea vitezei. 2 palete de amestecare x 16 mm. Cadrul metalic pentru depozitare si protectie... Detalii »
Brand: Flex   Categorie: Amestecatoare
  • Produse pentru Gradina:
  • 14   1 - 14