Skil Foarfece De Gradina Electric Skil F0150740aa 450 W Lungime Lama: 52 Cm

Skil Foarfece De Gradina Electric Skil F0150740aa 450 W  Lungime Lama: 52 Cm
346.25
Cumpara »

Descriere Produs

Skil Foarfece De Gradina Electric Skil F0150740aa 450 W Lungime Lama: 52 Cm
Brand: Skil   Categorie: Masini De Tuns Gard
Casa si Gradina: Manere de constructie exclusiva Skil „EASY STORAGE“ pentru agatarea convenabila pe sina de depozitare Skil Modulul „EASY STORAGE“ inclus se poate extinde cu sistem convenabil de sine de depozitare, pentru agatarea a uneltelor Dv. de gradinarit Skil Motor puternic de 450 W pentru cele mai multe aplicatii de taiere Al doilea maner „COMFORT GRIP“ pentru control aditional in timpul lucrului Lame din otel-carbon, slefuite cu diamant, taiate cu laser Functia „GRIP CUT“ impiedica ca ramurile sa scape dintre dinti Protectorul varfului previne deteriorarea varfului lamei Constructie ergonomica pentru balans optimal si manuire excelenta Usor, pentru taiere orizontala si verticala confortabila Comutatoare mari, usor manevrabile, pentru confort optimal Dispozitivul de retinere a cablului pentru prevenirea avarierii cablului sau a uneltei

Produse similare

Manere de constructie exclusiva Skil „EASY STORAGE“ pentru agatarea convenabila pe sina de depozitare Skil; Modulul „EASY STORAGE“ inclus se poate extinde cu sistem convenabil de sine de depozitare, pentru agatarea a... Detalii »
Brand: Skil   Categorie: Foarfece De Gradina
Manere de constructie exclusiva Skil „EASY STORAGE“ pentru agatarea convenabila pe sina de depozitare Skil; Tehnologie Litiu-ion: fara efect de memorie, fara auto descarcare si intotdeauna gata de utilizare; Protectia... Detalii »
Brand: Skil   Categorie: Foarfece De Gradina
Casa si Gradina. Manere de constructie exclusiva Skil „EASY STORAGE“ pentru agatarea convenabila pe sina de depozitare Skil Modulul „EASY STORAGE“ inclus se poate extinde cu sistem convenabil de sine de depozitare, pentru agatarea a ... Detalii »
Brand: Skil   Categorie: Masini De Tuns Gard
Casa si Gradina.
Brand: Skil   Categorie: Masini De Tuns Iarba
Tunsul arbustilor si a gardurilor vii fara efort Skil 0745 este o foarfeca de tuns gard viu puternica de 450 W, ideala pentru tunsul arbustilor si gardurilor vii din gradinile urbane. Foarfeca de tuns gard viu este inzestrata cu manere... Detalii »
Brand: Skil   Categorie: Foarfece De Gradina
Tunsul arbustilor si a gardurilor vii fara efort Skil 0740 este o foarfeca de tuns gard viu puternica de 450 W, ideala pentru tunsul arbustilor si gardurilor vii din gradinile urbane. Foarfeca de tuns gard viu este inzestrata cu manere... Detalii »
Brand: Skil   Categorie: Foarfece De Gradina
Unealta ideala pentru fixarea diferitelor materiale cu capse sau cuie Capsatorul electric Skil 8200 este o unealta compacta si usoara, care permite efectuarea rapida si simpla a lucrarilor de fixare a diverselor materiale, cu capse sau... Detalii »
Brand: Skil   Categorie: Capsatoare Electrice
‘Multi Cutter’ taie tot Skil 2900 ‘Multi Cutter’ ofera o solutie potrivita pentru sarcinile obisnuite de taiere, ce apar zi de zi in gospodaria Dvs. Aceasta foarfeca multifunctionala cu baterii reincarcabile de 4,8 V ofera o liberta... Detalii »
Brand: Skil   Categorie: Multi cutter
Casa si Gradina.
Brand: Skil   Categorie: Masini De Gaurit