Conducta Polietilena 4mm15m

Conducta Polietilena 4mm15m
17.00
Cumpara »

Descriere Produs

Conducta Polietilena 4mm15m
Brand: Ev   Categorie: Microirigatii
Conducta: Brand EV Diametru mm 4 Lungime 15 m Material polietilena Tara de provenienta Italia

Produse similare

Irigatii. Conducta polietilena PEHD pentru irigatii, cu marcaj verde. Conducta pentru irigatii nu este omologata pentru apa potabila sau pentru o anumita presiune nominala. Preturile sunt pentru role intregi de 100 sau 200 metri, in functie de diamet... Detalii »
Categorie: Conducte
Irigatii. Conducta HDPE apa potabila PE80 PN6Diametru: 20mm la 63mm.Rola: 200mOmologata pentru apa la presiunea 10barGreutate: de la 33kg pana la 500kg in functie de diametru.... Detalii »
Categorie: Conducte
Irigatii. Conducta HDPE apa potabila PE80 PN6Diametru: 20mm la 63mm.Rola: 200mOmologata pentru apa la presiunea nominala 6 bar.Greutate: de la 33kg pana la 400 kg in functie de diametru.... Detalii »
Categorie: Conducte
Irigatii. Cot egal compresiune la 90 grade pentru conducta polietilena PEHD PN: 10 bar... Detalii »
Categorie: Fittinguri
Irigatii. Cot compresiune filet interior pentru conducta PEHDCotul de compresiune este o piesa din plastic dur care face legatura la 90grade intre teava de polietilena si un alt element la capatul filetat la interior.PN: 10bar... Detalii »
Categorie: Fittinguri
Irigatii. Piesa de bransament pentru conducta de polietilena PEHD, diverse diametre Contine garnitura de etansare, suruburi si piulite. Se poate utiliza pentru conectarea aspersoarelor pe conductele secundare, prin legaturi flexibile de diametru adec... Detalii »
Categorie: Fittinguri
Irigatii. Cot compresiune filet exterior pentru conducta PEHD. Cotul de compresiune este o piesa din plastic dur care face legatura la 90 grade intre teava de polietilena si un alt element prin conectare la capatul filetat la exterior. PN: 10 bar... Detalii »
Categorie: Fittinguri
Irigatii. Mufa egala compresiune pentru conducta polietilena PEHD PN: 10 bar... Detalii »
Categorie: Fittinguri
Tub de picurare. Brand GARDENA Debit max. Lmin 0,025 Diametru mm 4,6 Lungime 15 m Tara de provenienta Germania Componenta set livrare standard Contine conducta, filtru reductor presiune 1000 si dopuri.... Detalii »
Brand: Gardena   Categorie: Banda tub Picurare