Magazin Steinel

  • Produse pentru Gradina:
  • 187   1 - 20
Cleme TIP A 53 pentru capsator manual, electric sau pneumatic. Clemele TIP A 53 sunt cleme standard, din sarma subtire, care se utilizeaza la capsarea sau fixarea diverselor materiale prin utilizarea unui capsator manual, electric sau pneum... Detalii »
Brand: Steinel  
Bagheta lipire 7mm 16 batoane adeziv 96 g transparent pentru lipire cu pistol de lipit Descriere Baton de Adeziv 7 mm pentru pistol de lipit, cu putere mare de lipire, tip lipire universal. Lipeste o multitudine de materiale avand aderenta ... Detalii »
Brand: Steinel  
Bagheta lipire 7mm 96g Ultra Power 16 buc. baton adeziv pentru lipire cu pistol de lipit Descriere Bagheta lipire tip baton de adeziv 7 mm pentru pistol de lipit, cu putere foarte mare de lipire, tip lipire puternica, lipire universala. Lip... Detalii »
Brand: Steinel  
Bagheta lipire 7mm color 16buc Baton adeziv 96g pentru lipire cu pistol de lipit Descriere Baton de Adeziv 7 mm pentru pistol de lipit, cu putere mare de lipire, tip lipire universal. Lipeste o multitudine de materiale avand aderenta mare p... Detalii »
Brand: Steinel  
Baton de adeziv pentru sudura LDPE, flexibil, pentru lipire cu pistol de aer cald (suflanta aer cald) Baton de adeziv 7 mm pentru pistol de lipit, special destinat pentru sudura plastic tip LDPE. Batonul este flexibil, diametru de 7 mm, pot... Detalii »
Brand: Steinel  
Baton de adeziv flexibil, indicat in lipirea sau sudura material plastic tip HDPE, cu ajutorul pistol de aer cald (suflanta aer cald). Baton de adeziv indicat in sudura plastic tip HDPE. Se utilizeaza cu suflanta de aer cald (pistolul de ae... Detalii »
Brand: Steinel  
Baton de adeziv pentru sudura PP, flexibil, pentru lipire cu pistol de aer cald (suflanta aer cald). Baton de adeziv pentru pistol de aer cald (suflanta de aer cald), special destinat pentru sudura plastic tip PP. Batonul este flexibil, dia... Detalii »
Brand: Steinel  
Cleme inguste C TIP 4 18mm/1100 buc pentru capsator electric sau pneumatic. Clemele inguste C TIP 4 se utilizeaza la capsarea sau fixarea diverselor materiale cu capsator electric sau pneumatic. Cuiele sunt destinate lucrarilor de fixare pu... Detalii »
Brand: Steinel  
Tuburi contractile Steinel 1,6-4,8 mm L 35 mm indicate in contractia manchiurilor de cabluri. Cablurile se introduc in tub si sunt stranse prin deformare plastica sub actiunea aerului cald.... Detalii »
Brand: Steinel  
Tuburi contractile Steinel 4.8-9.5 mm L 35 mm indicate in contractia manchiurilor de cabluri. Cablurile se introduc in tub si sunt stranse prin deformare plastica sub actiunea aerului cald.... Detalii »
Brand: Steinel  
Descriere pentru Duza lunga 2.8 mm pentru pistol de lipit Duza lunga 2.8 mm pentru pistol de lipit pentru pistol de lipit este destinata utilizarii universale in toate aplicatiile uzuale de lipire cu pistol de lipit cu adeziv. Duza ingusta ... Detalii »
Brand: Steinel  
Duza lipire subtire 1 mm pentru pistol de lipit Duza lipire subtire 1 mm pentru pistol de lipit este destinata utilizarii universale in toate aplicatiile uzuale de lipire cu pistol de lipit cu adeziv. Duza ingusta permite directionare adezi... Detalii »
Brand: Steinel  
Tub contractil 4.8-12.0 mm l 120 mm pentru suflanta de aer cald Steinel, indicate in contractia manchiurilor de cabluri. Cablurile se introduc in tub si sunt stranse prin deformare plastica sub actiunea aerului cald.... Detalii »
Brand: Steinel  
Duza standard 2 mm pentru pistol de lipit Descriere Duza standard 2 mm pentru pistol de lipit pentru pistol de lipit este destinata utilizarii universale in toate aplicatiile uzuale de lipire cu pistol de lipit cu adeziv. Duza ingusta permi... Detalii »
Brand: Steinel  
Duza Lata 75mm pentru suflanta aer cald, este compatibila cu orice suflanta pistol de aer cald Steinel, actionand eficient directionarea aerului cald. Este utila in multe aplicatii, una dintre cele mai folosite este indepartarea vopselei. A... Detalii »
Brand: Steinel  
Bagheta de lipire 11 mm, transparent, CRISTAL, pentru lipire la cald cu pistol de lipit Descriere Baton de Adeziv 11 mm pentru pistol de lipit, cu putere mare de lipire, tip lipire universal. Lipeste o multitudine de materiale avand aderent... Detalii »
Brand: Steinel  
Cuie TIP E 14mm/1000 buc pentru capsator electric sau pneumatic. Cuiele TIP E se utilizeaza la capsarea sau fixarea diverselor materiale cu capsator electric sau pneumatic. Cuiele sunt destinate lucrarilor de fixare puternica unde clema de ... Detalii »
Brand: Steinel  
Bagheta lipire 11 mm (baton adeziv) 250 g Ultra Power pentru lipire la cald cu pistol de lipit Descriere Bagheta lipire 11 mm (baton de adeziv termofuzibi) pentru pistol de lipit, cu putere mare de lipire, tip lipire puternica. Lipeste o mu... Detalii »
Brand: Steinel  
Bagheta lipire 7mm 240g transparent 40 buc baton adeziv pentru lipire cu pistol de lipit Descriere Baton de Adeziv 7 mm pentru pistol de lipit, cu putere mare de lipire, tip lipire universal. Lipeste o multitudine de materiale avand aderent... Detalii »
Brand: Steinel  
Bagheta lipire lemn 11 mm pentru lipirea la cald, 250g pentru pistol de lipit Descriere Bagheta lipire lemn 11 mm, 250 g, pentru lipire la cald cu pistol de lipit Bagheta de lipire lemn, este un adeziv destinat pentru lipirea lemnului, avna... Detalii »
Brand: Steinel  
  • Produse pentru Gradina:
  • 187   1 - 20