Foarfece de Gradina

  • Produse pentru Gradina:
  • 285   1 - 20
Masina de tuns gard viu la inaltime cu motor pe benzina EN4950H face parte din categoria echipamentelor pentru gradinarit si agricultura profesionale Makita. Acest model este echipat cu un motor puternic MM4 cu vibratii reduse si maner... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Foarfece De Gradina
Tunsul arbustilor si a gardurilor vii fara efort Skil 0745 este o foarfeca de tuns gard viu puternica de 450 W, ideala pentru tunsul arbustilor si gardurilor vii din gradinile urbane. Foarfeca de tuns gard viu este inzestrata cu manere... Detalii »
Brand: Skil   Categorie: Foarfece De Gradina
Tunsul arbustilor si a gardurilor vii fara efort Skil 0740 este o foarfeca de tuns gard viu puternica de 450 W, ideala pentru tunsul arbustilor si gardurilor vii din gradinile urbane. Foarfeca de tuns gard viu este inzestrata cu manere... Detalii »
Brand: Skil   Categorie: Foarfece De Gradina
Gradinarit. Foarfecii Fiskars pentru gazon prezinta sistemul ingenios Servo-System ce impiedica blocarea lamelor si garanteaza astfel o taiere eficienta, fara intreruperi. Datorita designului ergonomic foarfecii sunt usor de folosit, iar unghiul de tai... Detalii »
Categorie: Unelte
Casa si Gradina.
Brand: Einhell   Categorie: Masini De Tuns Gard
Makita EH6000W este o masina de tuns gard viu extrem de performanta, poate fi utilizata cu succes indiferent daca este vorba de parcuri sau spatii verzi; Dispune de un motor in 2 timpi de 22.2 cmc si de o lungime mare de taiere... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Foarfece De Gradina
Foarfeca de tuns gard viu Makita UH4861 face parte din gama de echipamente destinate ingrijirii gradinilor / parcurilor / padurilor a brandului Makita; Avantaje in utilizare: Designul ergonomic al masini, manerelor... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Foarfece De Gradina
Greutate Kg 0,9 Brand BOSCH Putere W 10,8 V Capacitate acumulator 1,5 Ah Tip acumulator LiIon Timp de incarcare 3,5 ore Timp de functionare min 100 Lungimea lamei cm 20 Diametru maxim de taiere mm 8 Nivel zgomot DBA 76 Garantie 2 ani... Detalii »
Brand: Bosch   Categorie: Fierastraie Gard Viu
Makita HTR5600 dispune de un motor performant in 2 timpi, pentru uz profesional; Prezinta maner ergonomic ce ofera un confort bun in orice intrebuintare; Avantaje in utilizare: Motor puternic, pentru uz... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Foarfece De Gradina
Manevrare fara efort: foarfece de taiat gard viu usor, conceput pentru o solicitare mai redusa a bratelor si spatelui dumneavoastra. Pozitie de lucru comoda: scula electrica bine echilibrata si manerele ergonomice permit o... Detalii »
Brand: Bosch   Categorie: Foarfece De Gradina
Brand GARDENA Greutate Kg 1,38 Lungimea lamei cm 25 Lungime 70 90 cm Material otel Material maner Aluminiu Garantie 25 ani Tara de provenienta Germania... Detalii »
Brand: Gardena   Categorie: Foarfece
Gradinarit. Foarfeca poate fi folosita si in gradina, nu numai in bucatarie. Foarfeca este de mare ajutor la toate tipurile de taiere din gradina. Taierile mici si precise pot fi facute cu foarfeca pentru gradina.... Detalii »
Categorie: Unelte
Brand WOLF GARTEN Greutate Kg 1 Diametru maxim de taiere mm 50 Lungime 65 90 cm Material otel Material maner Aluminiu Garantie 10 ani... Detalii »
Brand: Wolf Garten   Categorie: Foarfece
Brand WOLF GARTEN Diametru maxim de taiere mm 50 Lungime 65 90 cm Material otel Material maner Aluminiu Garantie 10 ani... Detalii »
Brand: Wolf Garten   Categorie: Foarfece
Gradinarit. Foarfeca universala pentru gradina Fiskars este o unealta multi-functionala cu o excelenta accesibilitate in coroana pomilor si arbustilor desi. Cu ajutorul ei se poate taia la inaltime fara scara sau la nivelul solului fara sa va aplecati ... Detalii »
Categorie: Unelte
Material:otel carbon de scule Tratat complet Taisul tratat prin indusctie la cca 62 HRC Protectie anticoroziva Manere de plastic Utilizare Pentru taierea de tabla de 400N/mm² grosime pena la 1,2mm... Detalii »
Brand: Unior tepid   Categorie: Foarfece De Mana
Material:otel carbon de scule Tratat complet Taisul tratat prin indusctie la cca 62 HRC Protectie anticoroziva Manere de plastic Utilizare pentru taierea de tabla de 400N/mm² grosime pena la 1,2mm... Detalii »
Brand: Unior tepid   Categorie: Foarfece De Mana
Brand WOLF GARTEN Greutate Kg 0,287 Diametru maxim de taiere mm 19 Garantie 10 ani... Detalii »
Brand: Wolf Garten   Categorie: Foarfece
Foarfeca Inălţimea de tăiere pană la aproximativ 3.5 m Lungime: 1580 mm 870 g. Foarfeca Unghi de tăiere reglabilPoate fi folosită cu prelungitorul 110460 115360... Detalii »
Brand: Fiskars   Categorie: Scule De Gradina
Foarfeca Inălţimea de tăiere pana la aproximativ 6 m Lungime: 2416 mm 1900 g. Foarfeca Mecanism sigur de blocareManer reglabil 2300 - 4100 mm 115560... Detalii »
Brand: Fiskars   Categorie: Scule De Gradina
  • Produse pentru Gradina:
  • 285   1 - 20