Motocoase

  • Produse pentru Gradina:
  • 92   1 - 20
Noua linie de masini profesionale Makita model are corespunzatoare DBC-400 de la activitatea de grele, cum ar fi utilitati, intretinere si curatare a spatiilor verzi in drumuri, agricultura si horticultura; Motocoasa DBC 400 are un design... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Coase De Gradina
Motocoasa. Greutate Kg 7,4 Brand WOLF GARTEN Capacitate cilindrica cm 29 Tip motor 4T Putere W 820 Turatie motor rpm 7500 Sistem pornire motor demaror easy start Volum rezervor benzina L 0,4 Latimelungime de lucru cm 20 46 Diametru fir mm 2,4 Ambreiaj... Detalii »
Brand: Wolf Garten   Categorie: Masini De Taiat Iarba
Trimmer. Greutate Kg 6,8 Brand MAKITA Putere W 36 V Capacitate acumulator 2,6 Ah Tip acumulator LiIon... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Masini De Tuns Gazon
Masina de cosit cu motor pe benzina in patru timpi EBH253U face parte din gama de echipamente si utilaje pentru gradinarit Makita si este o motocoasa pe benzina pentru tufisuri. Masina de cosit Makita EBH253U are un consum redus... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Coase De Gradina
Trimmer. Greutate Kg 4,9 Brand MTD Capacitate cilindrica cm 25 Tip motor 2T Putere W 670 Turatie motor rpm 7000 Sistem pornire motor demaror cu sfoara Volum rezervor benzina L 0,3 Latimelungime de lucru cm 38 Diametru fir mm 2 Nivel zgomot DBA 108 T... Detalii »
Brand: Mtd   Categorie: Masini De Tuns Gazon
Casa si Gradina.
Brand: Skil   Categorie: Masini De Tuns Iarba
Motocoasa. Greutate Kg 8,1 Brand EFCO Capacitate cilindrica cm 45,7 Tip motor 2T Putere W 1800 Turatie motor rpm 12150 Sistem pornire motor demaror cu sfoara Volum rezervor benzina L 1,5 Latimelungime de lucru cm 42 Ambreiaj da Sistem antivibratii da ... Detalii »
Brand: Efco   Categorie: Masini De Taiat Iarba
Casa si Gradina. Motocoasa, capacitate cilindrica: 52CC, putere motor: 1.65kw/2.2CP, motor in 2 timpi, capacitate rezervor combustibil: 1200ml, raport ulei/benzina: 1:25, lungime ax: 150cm, tip accesoriu de taiere: lama & nailon, accesorii: fir nylon/lama m... Detalii »
Brand: Heinner   Categorie: Masini De Tuns Iarba
Motocoasa Stihl FS 90 DM 250-3 Oferta valabila pana la 31.12.2016 in limita stocului disponibil Producator Stihl Putere motor 1.3 CP/0.95 kW Cap cilindrica 28.4 cm³ Capacitate rezervor combustibil 0.53 l Greutate 5.8 kg Lungimea 1.8 m Nive... Detalii »
Brand: Stihl   Categorie: Trimmere motocoase
Motocoasa cu motor pe benzina EBH341R face parte din gama de utilaje pentru gradinarit si agricultura Makita. Acest model este pozitionat in categoria profesionala, dispune de un sistem de purtare tip rucsac si ax... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Coase De Gradina
Foarte usoara, ideala pentru utilizare domestica: peluze, alei; Motor Brushless(fara perii); Tija dreapta, maner loop, sistem anti-vibratii, turatie variabila, inversor de sens; Protectie avansata la utilizarea in conditii... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Coase De Gradina
Avantaje in utilizare: Masina de cosit iarba compatibila cu acumulatori Li-Ion 18V. Foarte usoara, silentioasa, recomandata lucrarilor peisagistice in zone in care zgomotul trebuie sa ramana la nivel scazut. Masina usoara si... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Coase De Gradina
Motocoasa cu motor pe benzina in patru timpi EBH341U face parte din gama de echipamente si utilaje pentru gradinarit de la Makita si este un model ce se foloseste pentru taierea ierbii, a buruienilor, a tufisurilor si a... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Coase De Gradina
Masina de cosit cu motor in patru timpi Makita EM2651UH face parte din gama de echipamente si utilaje pentru gradinarit si este destinata utilizarii semiprofesionale. Modelul Makita EM2651UH are o capacitate cilindrica... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Coase De Gradina
Masina de cosit cu motor in patru timpi EX2650LHM face parte din gama de utilaje si echipamente pentru gradinarit Makita si este o masina multifunctionala cu cea mai buna manevrabilitate posibila; Modelul Makita EX2650LHM are o... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Coase De Gradina
Masina de cosit cu motor pe benzina in patru timpi EBH252U face parte din gama de echipamente si utilaje pentru gradinarit Makita si este conceputa pentru taierea ierbii, a buruienilor, a tufisurilor, a subarboretului si nu trebuie... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Coase De Gradina
Motocoasa Makita RBC413U este dotata cu motor heavy duty in 2 timpi de 40.2 centimetrii cubi si 2 cai putere, dotat cu atenuator de zgomot pentru a asigura o utilizare cat mai silentioasa respectand normele europene de poluare fonica in... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Coase De Gradina
Motocoasa Makita EM2600U, cu motor in 2 timpi, face parte din gama de echipamente si utilaje pentru gradinarit si este o masina compacta si eficienta. Acest model este dotat cu o pompa Primer, catalizator si maner... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Coase De Gradina
Masina de tuns iarba puterncia compatibila cu 2 acumulaatori de 18 V - 5.0,4.0, 3.0 si 1.5 AH, cu motorul amplasat aproape de accesoriul de taiere pentru a oferi putere si eficienta sporita in utilizarea masini. Ideala pentru... Detalii »
Brand: Makita   Categorie: Coase De Gradina
Motocoasa Ruris 510C, dotata cu un motor care dezvolta o putere de 1.4 CP, permite o utilizare intensa in explotare si accesorizarea cu autocut din dotarea de serie. Datorita constructiei motorului si anume a sistemului de... Detalii »
Brand: Ruris   Categorie: Coase De Gradina
  • Produse pentru Gradina:
  • 92   1 - 20