Iarba ornamentala

  • Produse pentru Gradina:
  • 117   1 - 20
Gradinarit. COMPOZITIE: ingrasamant profesional acoperit cu o membrana, raportul de nutrienti NPK (25-5-15). -sistemul controlat de dozare a temperaturii elibereaza-nutrientii dupa temperatura solului-perioada de actiune de pana la 4 luni-nu exista pos... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte
Gazon. Ingrasamantul este destinat in primul rand lunilor de toamna. Utilizeaza tehnologia XCU. Raportul ales al nutrinentilor va ajuta la pregatirea gazonului pentru lunile de toamna, pentru a putea rezista cat mai bine la conditiile de stres. Ap... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte
Gazon. Printre ingrasamintele cu cea mai lunga perioada de eliberare a nutrientilor se afla si seria Garden Boom, utilizand tehnologia POLYON. Caracteristici: ofera posibilitatea unei singure aplicatii pe an are eficacitate intre 6 si 9 luni ambal... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte
Gazon. Un ingrasamant multifunctional folosit la insamantarea gazonului, la plantarea de rulouri de gazon sau la suprainsamantarea unei peluze deja existente. Caracteristici: longevitate 3 luni ajuta la cresterea mai rapida a gazonului proaspat se... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte
Gazon. Avantaje: - nu se decoloreaza si nu sufera in urma expunerii la soare - garantie 3 ani de zile (practic, producatorul are gradini amenajate de 11 ani si bordurile sunt intacte) - infinit mai usor de montat (ca timp, undeva la 1/4 fata de ce... Detalii »
Categorie: Diverse
Gazon. Longevitate 2 luni Doza: 20-35 g/m2 Ambalaj: saci 25 kg. COMPOZITIE:18% Azot total 2.1% azot amoniacal 15.9% azot ureic 0% Anihidrina fosforica P2O5 7% Oxid de potasiu K2O 7.0% K -solubil in apa 3.0% Oxid de Magneziu MgO 3.0% Oxid de Calciu... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte Terenuri Sportive
Gradinarit. COMPOZITIE: ingrasamant granulat cu zeolit, nutrienti N-P-K in raport (13-5-5) + 2% Mg + 0,5% Fe -hraneste gazonul timp de 1 luna-substante aromatice bogate in zeolit ce resping cartitele din gazon-componenta zeolit ajuta la aerarea solului... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte
Gazon. Ingrasamantul este destinat utilizarii de baza in cazul gazonului nou-insamantat, dar se poate utiliza si in cazul aplicarii covoarelor de gazon. Eliberarea nutrientilor este asigurata prin tehnologia XCU Raportul nutrientilor fiind adaptat... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte
Gazon. Seminte profesionale de gazon Proselect Regenerator Plus ambalate la sac de 10 kg, ideal pentru suprainsamantarea terenurilor gazonate. Seminte pentru regenerarea si repararea suprafetelor gazonate deteriorate. Seminte de gazon invelite int... Detalii »
Categorie: Seminte
Gazon. Ingrasamantul pentru gazon toamna, este un ingrasamant eficient pentru toate tipurile de gazon, contine combinatie de azot, fosfor, potasiu (6-8-20) + 7,3% magneziu+ sulf.Acesta are un procent ridicat de magneziu - pentru culoarea verde bog... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte
Gazon. Ingrasamantul de vara utilizeaza tehnologia XCU. Raportul echilibrat intre azot si potasiu asigura utilizarea optima a nutrientilor pe parcursul lunilor de vara, cand gazonul este expus la temperaturi mari. Eliberarea treptata a acestora as... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte
Gazon. toleranta foarte buna atat la umbra cat si la soare cerinte scazute de azot rezistenta foarte buna la seceta datorita sistemului radicular profund rezistenta buna la calcare Doza si mod de ambalare doza de semanat: 25 g/m2 ambalaj: saci de ... Detalii »
Categorie: Seminte
Gazon. Brand BLUMEN Greutate Kg 0,5 Arie acoperita m 35 Tara de provenienta Italia... Detalii »
Brand: Blumen   Categorie: Seminte
Gazon. Brand WOLF GARTEN Greutate Kg 2 Arie acoperita m 100 Fire m 100000... Detalii »
Brand: Wolf Garten   Categorie: Seminte
Gazon. rezistenta excelenta la trafic intens germinare rapida viguros, rezista la calcare frecventa de catre copii si animale se reface foarte rapid Doza si mod de ambalare: doza de semanat: 35 g/m2 ambalaj: saci de 5 kg - acoperiti 143 m2 inaltim... Detalii »
Categorie: Seminte
Gazon. Ingrasamantul Sportsmaster Mini Toamna asigura cresterea gazonului sanatos si o dezvoltare echilibrata, iar Magneziul continut imbogateste culoarea. Caracteristici: Longevitate 2-3 luni Doza: 20-35 g/m2 Ambalaj: saci 25 kg. COMPOZITIE:13% A... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte Terenuri Sportive
Gazon. Ingrasamant Sportsmaster Mini High N contine particule cu eliberare controlata si particule granulate. Particulele granulate permit un raspuns rapid al dezvoltarii gazonului iar cele incapsulate se elibereaza lent pentru o crestere uniforma... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte Terenuri Sportive
Gazon. Longevitate 2 luni Doza: 20-35 g/m2 Ambalaj: saci 25 kg. COMPOZITIE:21% Azot total 20% azot ureic 5% Anihidrina fosforica P2O5 6% Oxid de potasiu K2O 6.0% K -solubil in apa 2.5% Oxid de Magneziu MgO 2.5% Oxid de Calciu CaO 25% Trioxid de su... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte Terenuri Sportive
Gazon. SierraformGT Spring Start 16-0-16+Fe+Mn (6 - 8 saptamani) contine potasiu cu eliberare lenta, cat si NPK cu eliberare normala intr-o microgranula unica. SierraformGT Spring Start 16-0-16+Fe+Mn este un ingrasamant omogen NPK cu microgranule.... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte Terenuri Sportive
Gazon. Utilizeaza tehnologia XCU si activeaza gazonul incepand cu lunile de primavara Raportul optim al nutrientilor permite o crestere si dezvoltare rapida a gazonului Ingrasamantul poate fi utilizat si pe parcursul anului, pentru o crestere mai ... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte
  • Produse pentru Gradina:
  • 117   1 - 20