Iarba ornamentala

  • Produse pentru Gradina:
  • 117   1 - 20
Atasament trimmer pentru scula electrica multifunctionala AMW 10: pentru iarba crescuta salbatic si suprafete intinse Caracteristici centrale produs: Fire de trimmer robuste pentru diferite tipuri de plante Firele... Detalii »
Brand: Bosch   Categorie: Trimmere De Gazon
Gazon. Seminte rizomatice de gazon Proselect Sport, ambalate la saci de 10 kg. Seminte de iarba din gama profesionala, amestecul ideal pentru suprainsamatarea terenurilor de sport, golf, se remarca printr-o instalare extrem de rapida. Acest ameste... Detalii »
Categorie: Seminte
Gazon. Seminte profesionale de gazon Proselect Regenerator Plus ambalate la sac de 10 kg, ideal pentru suprainsamantarea terenurilor gazonate. Seminte pentru regenerarea si repararea suprafetelor gazonate deteriorate. Seminte de gazon invelite int... Detalii »
Categorie: Seminte
Gazon. Seminte gazon Thermal Force, ambalate la sac de 10 kg, seminte ce se caracterizeaza prin puritate foarte buna si germinatie excelenta. Prin semanarea acestor seminte se obtine un covor de gazon cu rezistenta la temperaturi ridicate si la li... Detalii »
Categorie: Seminte
Gazon. Seminte profesionale gazon Proselect Low Maintenance, ambalate la sac de 10 kg, amestec de seminte folosit pentru insamantarea zonelor de agrement, a spatiilor verzi publice, a parcurilor si terenurilor viticole. Seminte cu puritate ridicat... Detalii »
Categorie: Seminte
Gazon. Ingrasamantul este destinat in primul rand lunilor de toamna. Utilizeaza tehnologia XCU. Raportul ales al nutrinentilor va ajuta la pregatirea gazonului pentru lunile de toamna, pentru a putea rezista cat mai bine la conditiile de stres. Ap... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte
Gradinarit. COMPOZITIE: ingrasamant profesional acoperit cu o membrana, raportul de nutrienti NPK (25-5-15). -sistemul controlat de dozare a temperaturii elibereaza-nutrientii dupa temperatura solului-perioada de actiune de pana la 4 luni-nu exista pos... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte
Gazon. Printre ingrasamintele cu cea mai lunga perioada de eliberare a nutrientilor se afla si seria Garden Boom, utilizand tehnologia POLYON. Caracteristici: ofera posibilitatea unei singure aplicatii pe an are eficacitate intre 6 si 9 luni ambal... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte
Gradinarit. COMPOZITIE: ingrasamant granulat cu zeolit, nutrienti N-P-K in raport (13-5-5) + 2% Mg + 0,5% Fe -hraneste gazonul timp de 1 luna-substante aromatice bogate in zeolit ce resping cartitele din gazon-componenta zeolit ajuta la aerarea solului... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte
Gazon. Ingrasamantul este destinat utilizarii de baza in cazul gazonului nou-insamantat, dar se poate utiliza si in cazul aplicarii covoarelor de gazon. Eliberarea nutrientilor este asigurata prin tehnologia XCU Raportul nutrientilor fiind adaptat... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte
Gazon. Un ingrasamant multifunctional folosit la insamantarea gazonului, la plantarea de rulouri de gazon sau la suprainsamantarea unei peluze deja existente. Caracteristici: longevitate 3 luni ajuta la cresterea mai rapida a gazonului proaspat se... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte
Gazon. Ingrasamantul de vara utilizeaza tehnologia XCU. Raportul echilibrat intre azot si potasiu asigura utilizarea optima a nutrientilor pe parcursul lunilor de vara, cand gazonul este expus la temperaturi mari. Eliberarea treptata a acestora as... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte
Gazon. Utilizeaza tehnologia XCU si activeaza gazonul incepand cu lunile de primavara Raportul optim al nutrientilor permite o crestere si dezvoltare rapida a gazonului Ingrasamantul poate fi utilizat si pe parcursul anului, pentru o crestere mai ... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte
Gazon. Brand COMPO Greutate Kg 1 Arie acoperita m 50 Tara de provenienta Germania... Detalii »
Brand: Compo   Categorie: Seminte
Gazon. Brand WOLF GARTEN Arie acoperita m 100... Detalii »
Brand: Wolf Garten   Categorie: Seminte
Gazon. Brand WOLF GARTEN Greutate Kg 2 Arie acoperita m 100 Fire m 80000... Detalii »
Brand: Wolf Garten   Categorie: Seminte
Gazon. Brand WOLF GARTEN Arie acoperita m 250... Detalii »
Brand: Wolf Garten   Categorie: Seminte
Gazon. Un ingrasamant mineral care economiseste timp fiind aplicat o singura data pe an si care furnizeaza nutrienti pe intreaga perioada de vegetatie. Caracteristici: longevitate 8 - 9 luni o crestere uniforma si un sistem radicular bine dezvolta... Detalii »
Categorie: Ingrasaminte
Motocositoare Bertolini 140, 6,5 CP-127 cm, cu bara de taiere pentru iarba SP. Invertorul cu maneta de control rapid pe ghidon va permite sa schimbati directia de deplasare, fara a afecta viteza. Disponibil standard QuickFit dispozitiv... Detalii »
Brand: Bertolini   Categorie: Motocositoare
Gazon. Brand COMPO Greutate Kg 2 Arie acoperita m 100 Tara de provenienta Germania... Detalii »
Brand: Compo   Categorie: Seminte
  • Produse pentru Gradina:
  • 117   1 - 20