Ciuperci

  • Produse pentru Gradina:
  • 7   1 - 7
Ioana Tudor. Manualul Cultivatorului De Ciuperci Comestibile Ed.3 - Ioana Tudor... Detalii »
Categorie: Carti Plante Gradinarit
Locsmandi Csaba, Vasas Gizella. Ghidul culegatorului de ciuperci - Locsmandi Csaba, Vasas Gizella... Detalii »
Categorie: Carti Plante Gradinarit
Mese. Masa Concept este din lemn de tec, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Detalii tehnice Este realizata cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile. IntretinerenLemnul de tec este unul dintre ti... Detalii »
Categorie: Mobilier Gradina
Mese. Masa Bali este din lemn de tec, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Detalii tehnice Este realizata cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile. IntretinerenLemnul de tec este unul dintre tipur... Detalii »
Categorie: Mobilier Gradina
Scaune. Stil: Modern Material: Lemn de tec Culoare: Grafit Simplu si atragator, cu un design modern, acest scaun este potrivit atat in terasele moderne cat si in alte spatii. IntretinerenLemnul de tec este unul dintre tipurile de material preferate... Detalii »
Categorie: Mobilier Gradina
Brand Editura CASA Autor Locsmandi Csaba, Vasas Gizella Numar Pagini 192 Ilustrat da Anul aparitiei 2013... Detalii »
Brand: Editura Casa   Categorie: Carti De Gradinarit
Outdoor Living. Caracteristici si recomandari: Complexul de ciuperci contine pulbere din miceliu de Reishi (Ganoderma lucidum), Shiitake (Lentinula edodes) si Maitake (Grifola frondosa). Aceste ciuperci sunt cunoscute de mii de ani in Orient pentru eficien... Detalii »
Categorie: Outdoor Health
  • Produse pentru Gradina:
  • 7   1 - 7